Незваротнае мiнулае
Вельмі панурым восеньскім днём.
Восень сыходзіць. Зіма звыкла пнецца
Лужы зацягваць тонкім ільдом.
Снежань марозны спусціць знянацку
Снежную замець уначы з ланцуга...
Ёлка ў хаце, бліскучыя цацкі, --
Ў дзверы нячутна скрабецца туга.
Свечка на покуці слёзна дыміцца...
Прывід жаночы ў абдымках святла...
Ён уваскрэсне, калі памаліцца --
Ды словы малітвы зіма замяла.
Свидетельство о публикации №120111506207
Зоя Помельникова 19.11.2020 00:17 Заявить о нарушении
красиво-эмоциональный отзыв!
С пожеланием земных благ и радостей творческих
Леонтий Обринский 22.11.2020 20:16 Заявить о нарушении