Только нежность - Олеся Каприз
стиха Олеси Каприз "Тільки ніжність...",
источник здесь:
http://www.stihi.ru/2017/09/26/155
Обниму тебя нежно за плечи.
Лишних слов говорить не спеши.
Дай мне быть твоим сердцем согретой,
дай приют для бесхозной души.
Ты в глаза не смотри мне, не надо.
Объяснений пустых не терплю.
Между нами ни слова, ни взгляда -
только нежность и молча: люблю.
Тільки ніжність
Обійму тебе ніжно за плечі,
Ти нічого лишень не кажи,
Дай зігрітись теплом твого серця
Й прихилитись самотній душі...
Не дивись в мої очі, не треба,
Не шукай в них пояснень всьому,
Поміж нами не зрине ні слова,
Тільки ніжність й мовчазне – люблю...
Свидетельство о публикации №120111401102