Залишилося три днi

Залишилося три дні

Залишилося три дні
Залишилося три дні після Тризни
Не спасуть двері на замки і щеколди зачинені

Залишилося 3 дні
Залишилося 3 дні після Тризни
Вітер писання листає при свічці

Вогнепал, собаки, коти
Виправдання і зайві спогади: даремні
Залишилося три дні…

Залишилося три дні після Тризни
Скільки дров не ламай
Друге сонце заходить за край

Омиєшся чи розпустиш дух
Борги вернеш чи загребеш:
Залишився день до Вендетти

З яким деревом ти хочеш вирости?

2020-11-13


Рецензии