Мiй рiдний край - це ненька Украiна
Це всі рівнини ,гори і степи,
Це всі гаї і пісня солов’їна,
Калина край воріт і гілочка верби.
Мій рідний край-це ненька - Україна,
Це біла хата й поряд потічок.
Горджусь я тим,що я її дитина
Й сходила безліч я в житті стежок.
Мій рідний край-це ненька - Україна,
Це те село,де народилась і зросла.
Вона для мене неповторна і єдина
Й любов до неї в серці пронесла.
Мій рідний край-це ненька – Україна,
Її озера,ріки і моря.
Це всі ліси і в горах полонина
І звук трембіти,що в руках у вівчаря.
13.07. 2017 р.
Свидетельство о публикации №120111205473