Ноябрь

  Н. Бидненко
Так холодно стало і вітряно –
Гуля листопад недарма.
Вже охряно-жовті палітри він
Вичерпує. Скоро зима.
Не хочеться, ой як не хочеться
Похмурих і злих холодів.
Полями тумани клубочаться
І хмари зовуть снігові.
Та хочеться снігу пухнастого,
Що сонячну радість несе.
І взимку буваємо в щасті ми…
В природі прекрасне усе.

***
Так холодно стало и ветрено
Не даром ноябрь у окна
Лист жёлтый, палитра растряна
Исчерпана. Скоро зима.
Не хочется, ой как не хочется
Пасмурных злых холодов.
Полями туманы клубочатся
И тучи зовут для снегов.
Так хочется снега пушистого,
Что солнце и радость несёт,
Зимой будет счастье лучистое,
В природе сбывается всё.


Рецензии