сказ про Адама - человек

Все говорят, что человек венец природы,
сомненье у меня, не верю сим словам.
Вокруг тебя смердят разбросаны отходы,
а вирусы выкашивают мир(народ) по городам.

P.S. просто посмотри в окно...

                ***
Всі говорять, що людина вінець природи,
сумнів у мене, не вірю цим словам.
Навколо тебе смердять розкидані відходи,
а віруси викошують світ (народ) по містам.

P.S. просто подивися в вікно ...


Рецензии