Unde iesti???

      08.11.2020 год.
       К И Ш И Н Ё В
          (Mold.)
Unde iesti,te caut zi de zi,
Unde iesti,mi-e dor mereu de tine...

Clipe vii ce mult imi vor lipsi,
Din serile albastre si senine.

Chipul tau tiesut din crini,
Ma chiama in orce noapte,

In visuri,tainic sa revin...
Sa te am mereu aproape.


Unde iesti,imi ieste atat de dor,
Sa te sarut c-a alta data,

Sa-ti sorb lumina ochilor...
Privirea lor curata.

Sa impletim iubirea fir cu fir,
In ritm de dulce nostalgie,

Fara inselari, dezamagiri...
Iubind la nesfarsit, la niebunie.


Рецензии