Дзуарыхъаеу
Сыгъдаег быдыр мае хъазаенуат уыди
Саердаей- зымаегаей урс мит хаехты саерыл
Мае рудзынгаей аерттивгаейае зынди.
Аенаекаерон сты даеуаен дае хъаедтае.
Мае уарзон Дзуарыхъаеу, даеу хуызаен наей заеххыл..
Дае цаеугаедон, дае баерзонд тулдзбаелаестае
Дае рагон намыс адаемаен хаессынц.
Каеддаериддаер дае хъармаей маен раевдауыс.
Аез хонын даеу мае заердаейы цырагъ.
Мае раедыдтытае алы хатт ныббарыс.
Аез даен даеуаен дае хъаебулау зынаргъ.
Цаер фарнимае! Куыд уалдзыгон дидинаег
Раесугъддзинад аемзаеххонтыл ды уар!
Мае фыды заехх, уаед хурау рухс суинаг!
Ды дае маенаен Хуыцауы стыр лаевар.
Свидетельство о публикации №120110800409