Да Беларус

Сорамна мне бачыць
Як кураць дзеці
Хворыя нелюбоўю да краіны,
Паміраюць.Ледзьве
ведаюць вершы
Паноў беларускай справы.
Справы дзяржаўнасці,
Народныя мары;
Вольныя наўвогуле
Родныя словы -
Яны ж адчыняюць душы пакоі!
Зацвятуць скора пад сонцам надзеі!
Родныя сэрцу пачуцці,ваганні.
Да брата любоў,да сястры спачуванне.
 
Снежань 2016


Рецензии
Добрыя радкі!
Поспехаў Вам!

Лариса Гапеева   09.11.2020 12:26     Заявить о нарушении
Дзякуй,Ларыса!І Вам таксама!

Анна Бриштен   09.11.2020 13:53   Заявить о нарушении