Любовь, зачем ты...

Любовь не осязаемое чувство,
хранится в глубине моей души.
Жить без тебя невероятное искусство,
средь мира, вечной пустоты.

P.S.Просто сними очки...
                ***
Любов не відчутно почуття,
зберігається в глибині моєї душі.
Жити без тебе неймовірне мистецтво,
серед світу, вічної порожнечі.

P.S.Просто зніми окуляри ..


Рецензии