Утраченная любовь

    Н. Бидненко

Утрачена любов…
Знайома всім картина.
Чи так воліє Бог,
Чи саме в нас причина.
Піде, мов не було,
Бо так вона захоче…
Утрачене тепло,
Безсонні довгі ночі.
Така буденна річ
Одвіку править світом…
А місяць пестить ніч
Своїм відбитим світлом.

***
Любовь утрачена...
Знакомая картина.
Иль Бог так захотел,
Иль в нас самих причина.
Уйдёт бесследно.
Так ей захотелось...
Утрачено тепло,
Не спится до рассвета.
Обыденная вещь
С начала правит миром...
А месяц нянчит ночь
Своим отбитым светом.


Рецензии