Я не встигну уже розказати усе про любов

Я не встигну уже розказати усе про любов,
і не встигне ніхто до кінця про любов розказати.
Будуть люди шукати кохання і будуть кохати,
будуть вірші писати на сотнях і тисячах мов,

будуть – рим гартувати метал, і вогонь – порівнянь,
будуть щось невимовне холодним зіркам шепотіти,
будуть вірші складати і жити заради – любити,
будуть щастя з нещастями плутать у вирі кохань.

І від серця до серця зі слів побудують місток:
і – у віршів рядках, і у тихих – у скроню – зізнаннях...
Називатимуть – кожен, як схоче: любов, чи кохання,
але все про любов розказати не зможе ніхто...


Рецензии