Танець
Відповідь Григорію Васяновичу )
Саме так, любий друже, ой так,
Затанцюю і вальс, і гопак,
Вальсувать буду навіть і в снах
По життєвих квітучих стежках.
Буде полька, а ще й полонез,
Танцювати я буду без меж.
Сніг на скронях - йому там і буть,
З снігом тим у любові живуть.
Танцювати ще й буду кадриль,
І такий буде танцю десь стиль.
На паркеті давно я стою,
І цього я ніяк не таю.
З коломийкою йду на паркет,
Бо життя – це із танців букет.
Затанцюю ще я краков’як,
А можливо піду ще й в тропак.
А ще й танго колись заведу,
Залюбки ним паркетом пройду.
З ним віддушину буду шукать -
Із життям танцювать, танцювать.
05.11.2020
Свидетельство о публикации №120110508323