Еллар узгач очраттым сине

Еллар узгач очраттым cине,
Котмэгэндэ чыктын юлыма,
Озак сойдермэден, югалдын син,
Югалды молэем карашын да

Экияттэн килгэнсен кебек син,
Бу тош озак дэвам итмэде,
Юкка гына хислэр уйнатылды,
Тик йорэген мина ябык иде

Мэнгелеккэ ябам хислэремне,
Читтэн генэ сине соярмен,
Мин сине беркайчан оныталмам,
Син гомерлек союем минем


Рецензии