Свадьба
Що сховали, не знайшли.
Склали ціну височенну -
Аж дві пляшки віддали.
-Ви пустий конверт поклали,
Сваха ось, тримає!
-Що ви к бісу заволали,
Він ціну теж має.
Повно на столі
На оселі у селі.
Веселяться на весіллі -
Гості вже на веселі.
Молодий підняв в напрузі
Молоду, щоб занести.
Не дарма існують друзі -
Ледь змогли допомогти.
Не відмовила нікому,
Молода у танці,
З ким пішла вона додому,
Згадували вранці.
Повно на столі
На оселі у селі.
Веселяться на весіллі -
Гості вже на веселі.
Як звичайно, напилися,
Почали сваритися.
Геть міцні слова лилися -
Дітям ніде дітися.
Билася рідня щосили,
Стала аж барвиста,
Потім традиційно били
Музикантів з міста.
Повно на столі
На оселі у селі.
Веселяться на весіллі -
Гості вже на веселі.
Цілу ніч вони співали,
Та й продовжили зрання,
Всім селом не нудьгували,
Підвивало цуценя.
Ще хильнуть не забарились,
Хоч були хороші.
Знову трохи посварились -
Як лічили гроші.
Повно на столі
На оселі у селі.
Веселяться на весіллі -
Гості вже на веселі.
Свидетельство о публикации №120110400499