Життям вiн зветься
Прекрасний танець жив і жити буде,
Тому життя - є танець-дивоцвіт,
А магію свою він роздобуде...
Злітаємо у танці тім в політ.
Де новий день, там нові кроки в танці,
Їх робимо, вивчаємо щораз.
У кожнім танці є свої обранці,
І танці всі, неначе вернісаж.
Тому лихе у танці все вмирає,
Немає лиху місця бути там,
А танець - коли музика лунає,
І руку тому танцю я подам.
Життям, мій любий друже, танець зветься,
І я його танцюю від душі.
Бере в обійми...чи мені здається,
Та бачу я його в усій красі.
Тому танцюю танець без упину...
Паркет буває йде мені з-під ніг.
Я з ним разом у браму щастя лину,
Хоч навіть скроні покриває сніг.
04.11.2020 р.
Свидетельство о публикации №120110410411