О женщина Анаотаолий Ру

Откуда на миру столь  много дураков,
то женщины рожают от разных мудаков,
а что же девочки, при чём они,
так женщина решает ошибки по любви…
                ***
Звідки на світі настільки багато дурнів,
то жінки народжують від різних мудаків,
а що ж дівчинки, при чому вони,
так жінка вирішує помилки по любові ...


Рецензии