Моё село

Моє село в форматі "стріха, сонях",
Тинок похилий, мальви край тинка...
Бабусі теплі, дорогі долоні,
у травах пісня коника шорстка...

Моє село:маленькі білі хатки,
Над полем захід сонця золотий,
Життя казки і непрості загадки,
І часу плин неспішний і легкий...

У річці тепло і безпечно мілко,
В шовкових травах сонечка малі,
І теплим молоком сумна корівка
 малює  Шлях Чумацький на землі...

Моє село:бабусина хустина,
що оживає рясно в квітнику,
Барвиста мова,щира,солов'їна,
І сонця схід, і верби на ставку....

3.11.20


Рецензии
Чудово, дуже сподобилось !

Сергей Карасёв 4   06.11.2020 10:02     Заявить о нарушении