Осiннiй час пiк

               
 Поетична симфонія осені зачаровує лагідним спокоєм.               
 Музикант пише вірші, запрошує у листопад з   душею широкою.               
 Аромат круасанів і лате наповняє оселю смаколиком.               
 Листя ще опадати не будуть. Вони сильні, а значить, нескорені.               
 Їдуть вранці вагони наповнені, мов би це не час пік, апокаліпсис.               
 Всі спішать на автобус, роботу, не встигаючи. Це вже оказія.               
 Обіймаються друзі із друзями так легенько. Лякає корона.               
 Скоро буде і грудень, і січень. І наступить жадана свобода.               
 02. 11. 2020


Рецензии