Шипшинова осiнь

               
 Осінній чай, як тихий спокій із шипшиною.               
 Осіння кава, як еспресо із ватрушками.               
 Листопад стане діамантом і перлиною.      
 Барвисте листя  - молоко з какао - сушкою.               
 Осінній вечір із коханою людиною.               
 Осінній ранок із музичною прикрасою.         
 Осінній день завжди з привітною родиною.               
 Осіння ніч з зірковим місяцем і танцями.               
 01. 11. 2020


Рецензии