Коли у тебе мало квiтiв
постав до дзеркала букет.
Так легко з квітами на світі:
до дзеркала – і не секрет,
що квітів стане вдвоє більше.
Замало – ще дзеркал додай.
Це – не обман, і це – не грішне:
постав і радо споглядай.
Але коли самотньо зовсім –
до дзеркала не поспішай:
там срібло лиш твого волосся,
в люстерках друзів не шукай...
Не знайдеш в дзеркалі любові –
і не чекай, і не дивись...
Примнож букети кольорові
у дзеркалі – та усміхнись...
Свидетельство о публикации №120110107322