Билокуракинська громада

Де височіють горді та величні
Ліси столітні серед білих круч,
Дві річечки - Козинки невеличкі-
До Білої серед лугів пливуть.

Білокракинська моя громадо!
Гаї зелені і поля без краю!
Ти - мої будні, моє світле свято.
Землі прекраснішої я не знаю.
Цвіти ж, громадо, розквітай на славу!
Крокуй в майбутнє гордо і завзято!
Благими справами прослав державу,
Білокуракинська моя громадо!

Живуть тут люди - щирі, працьовиті.
Піснями славлять працю і добро.
І низько гнуться колоски налиті,
Дарують людям сонячне тепло.

Цвітуть весною вишні біля хати,
Троянди квітнуть влітку під вікном.
Нам жити тут і мріяти, й співати
Про мирну працю, щастя і добро.


Рецензии