Останнiй жовтневий вечiр
Жовтень в листопад пірнає...
Знову чекатиму змін у житті:
Тільки яких - навіть серце не знає...
На підвіконні краплин тарарам -
Просто дощить , так буває в природі.
Чути відлуння глухіш по куткам.
Тихо радію осінній негоді...
Свидетельство о публикации №120103109529