Щоб сни були приэмними

Щоб сни були приємними
І був солодким сон,
А віченьки грайливими,
Як зорі із вікОн.

Щоб місяць ясночоленький
В віконечко світив
І доленьку щасливую
Усім наворожив.

АнгЕлики на ліроньках
Нехай заграють нам,
А небо все у зіроньках
Додасть спокОю снам.

Хай нічка-чарівниченька
Здоров’ячка додасть,
Цілує Ангел в личенька
І рученьку подасть.

А вранці ясне сонечко
Торкнеться промінцем,
Загляне у віконечко
Й розчеше гребінцем.

29.10.2020 р.


Рецензии