А мы делить не будем осень нынче...

Дружині Наталії

Ділити осінь ми не будем нині,
Як не ділили і роки життя,
Веселі і щасливі наші днини
І всі проблеми нашого буття.

Ця осінь наша — мов земля і небо,
Життєва осінь, бо її вже час.
Кому, крім нас, іще ця осінь треба?
Вона важлива тільки лиш для нас.

Ми йшли до неї крізь квітучі весни
І крізь ночей серпневих зорепад.
Все, що пройшли, у пам’яті воскресне,
Однак вже не повернеться назад.

Залишились осінні дні і ночі
Для нас обох, не лише для мене.
Та, сподіваюсь, що у наші очі
Іще весняне сонечко сяйне.

Бо ще у душах дзвони водограю
І листя золоте ще, не руде.
А поруч з нами, я напевне знаю,
За руки взявши, юна осінь йде.


Рецензии