Вiн прийшов до неi з милосердям
на яке завжди спроможний був,
а вона кричала спересердя:
«Де ходив? Чому мене забув?».
Він прийшов до неї з добрим словом,
він забув образливі слова,
а вона сварилась – нелюбов'ю
докоряла вже не раз, не два.
Він дивився в очі, повні люті,
на прокльони гнівні не зважав.
Думав знов: «Які ж ми різні люди».
й щастя на прощання побажав.
Вслід слова летіли спересердя,
до яких і непричетним був...
Він до неї ходить з милосердям,
до якого стежку не забув...
Фото Тетяни Вергелес
Свидетельство о публикации №120103007884