Твой голос
Промінчик сонця в осінь дощову,
Поговори зі мною, хоч хвилинку,
Я голосом твоїм лише й живу...
Твій ніжний погляд вилікує душу,
Коли на ній тягар брехливих слів,
Розмови тихої цієї не порушу,
Єдине щастя - теплий погляд твій...
Все розумієш, зАвжди допоможеш,
І все ти знаєш, навіть як мовчиш,
Як дотик вітру ніжним бути можеш,
А часом, навіть і ніжніш...
30.10.20
Свидетельство о публикации №120103005584
Дивний вiрш!
Флеша Раевская 30.10.2020 18:18 Заявить о нарушении
Людмила Прилуцкая 31.10.2020 11:10 Заявить о нарушении