Швидкоплиннiсть

    
Весна сплелася із квітучим літом,
Ми – дві стежини,що зійшлися в полі
Між волошково-житнім оксамитом.
Коротка зустріч, наче примха долі.

Незчуємося, як достигне колос,
І сонце обпече його палюче.
Мою молитву, твій журливий голос
Почує вітер у стерні колючій.


Рецензии