Унучку
мяне за шыю абдымаюць,
Твае анёлаўскія вочкі
да майго сэрца дасягаюць.
Здаецца, я прыняла б за цябе
хваробаў дзвесьце,
Каб толькі выратаваць тваю душу
ды ад бяды цябе адвесці…
Бы літуценныя далонькі
мяне за шыю абдымаюць,
Унучак – усмешка дарагая,
цябе мне Божа пасылае…
2007
Свидетельство о публикации №120102900931