Iнтэрнэт

Так, шмат газет было на свеце,
Чыталi ix дарослыя i дзецi.
I так далей было б. Ды не..
Прыйшоу у хаты Iнтэрнэт!

Не, не прыйшоу, ен уварвауся!
I у хуткiм часе тут застауся.
Цi добры ен, цi так сабе,
Мой дружа, вырашаць табе!

Вядома, што крадзе ен час,
Але памочнiк - ен для нас.
Навiны, сетki i кiно
Цяпер злiлicя у адно.

I у магазiн icцi не трэба:
Купiш тут усе i нават хлеба.
Тольki пытанне есць у мяне:
" Мае жыцце, цяпер,ты, дзе?"


Рецензии