Феэрiя осiнньоi краси

Феєрія осінніх кольорів,
Прекрасна у красі своїй палітра,
Та вже не чути співу солов’їв,
Але звучить осіння пісня вітру.

Метеликами листя у танку,
Неквапні кроки осені-чаклуні,
І шати різнобарвні у візку,
Й калина у намисті біля  клуні.

Красиве все навколо в пору цю,
Бо фарби так змішати вміє осінь.
Та не вчепила краля ялівцю
Й залИшила незмінну неба просинь.

Феєрія осінньої краси,
І музика, що лине із узлісся,
Краплини-стрази срібної роси.
Ще й спів чудовий здАлеку донісся.

Феєрію осінніх кольорів
Чаклуня-осінь нам подарувала,
Ще й ніжну пісню, вірних їй, вітрів,
І килим різнобарвний нам  зіткала.

28.10.2020 р.


Рецензии