Апошнi лiсточак
З непагаддзю б'ецца за жыцце!
I кожная хвiлiна як бой жорсткi:
Эх, не трапiць толькi б у небыцце!
Трапечацца ад ветру бедалага,
Варочае i cкручвае яго!
А ён з усей упартасцю, атвагай,
Трымаецца, як можа за галле!
Нiбы гаворыць: "Так i ты старайся.
Наперакор усiм цяжкасцям быцця трымайся! За жыцце свае змагайся!
I стойкiм будзь да самага канца!"
Свидетельство о публикации №120102806695
ПривечАю с Боевого ДонбАсса*
Серж Фико 29.12.2020 17:19 Заявить о нарушении