Обiймайте батькiв... Iм потрiбнi обiйми дитячi
Обіймайте без жодного слова. Обійми. І все.
Хай в обіймах оцих буде щастя безслівная вдячність.
Хай обіймів цих мить тихе щастя батькам принесе.
Обіймайте батьків. Їм потрібні дитячі обійми.
У обіймах є сила така – слів забракне сказать.
Знає кожен: батьки ради нас і для нас серце виймуть...
У батьківських очах мить обіймів – щасливить сльоза.
Обіймайте батьків. Всіх батьків – молодих і дорослих.
Обійміться з батьками – і в радість, і в мить, як журба...
Тепле щастя дитячих обіймів – це легко і просто.
Ну, а те, що дитині – за сорок, – важливо хіба?..
Свидетельство о публикации №120102801820