Я зорi на небi тлумачив

Я зорі на небі тлумачив,
Бо став до гори дригом світ,
Коли я на фото побачив
Волосся її перепліт.

Нехай би на світі звелося
Завмерти всім силам стихій,
Коли розпускає волосся
До поясу дівчина мрій.

В жіночих волоссях є сила,
Яку не відкриє Паскаль.
Яка як підсудного крила
Мене надихає надаль.


Рецензии