Що Захiд Сонця, що вiдлига зимовi

(Заготовка №4)

Я там падав, з велосипеду по льоду летів,
Йшов додому, з дому, проводжав Вас

Блонді – навіть особисто
Мілену – в розмовах, в думках, хвилюваннях
Чарівницю брав з собою в ліси

Кожна з вас знає, що я там природі віддався

Сонце сідало низько,
Взимку, крізь дерева, все велике й червоне
Вам, по сльозах, завжди слизько було йти:

Чіплялися за душу, залишаючи проріхи

Ожеледиця пахла волоссям та обіймами
Волоссям златокудрим пропахли подушки
Березові віти нашим побаченням мліли

Мілена, Чарівниця і ще хто залишили сліди –
Постійні роздуми, набіги
Періоди періодичні

2020-10-27


Рецензии