Вуч лагьурай Дуьнья я ам

Вуч лугьурай, Дуьнья я ам,
Эхир пуч хьуй ам ч1урайди.
Ви хиревай т1урфан я ам,
Акъуд тежер, рик1евайди.

Жегьил, кьуьзуь, аял талхьуз,
Гуьлед кайи Дуьнья я ам,
Кесиб инсан авур ялгъуз,
Масан хьайи Дуьнья я ам.

Пайдахдин ранг иви хьайи,
Ч1улав хьайи Дуьнья я ам.
Мурк1ад кьуна рик1ер къайи,
Гьар дидедин душман я ам.

Вуч лугьурай, Дуьнья я ам,
Чанда уфул гьадайди зи.
К1араб регъвез вегьез са кам,
Хажалатди авур кьуьзуь.
23.октябрь


Рецензии