Ягова дае свае законы

         "Вы самі бачылі, што Я зрабіў егіпцянам, як панёс
          вас, як на крылах арліных, і прынёс вас да сябе.
          Дык калі будзеце слухаць голас Мой і захоўваць
          запавет Мой, вы станецеся для Мяне асаблівымі
          сярод усіх народаў; бо Мая ўся зямля.І вы будзеце
          для Мяне царствам сьветароў і народам сьвятым."
          Гэта словы, якія ты скажаш сынам Ізраэля."
               
                Выхад 19:4-6.
               
   
   
   Дзесяць запаветаў для сыноў Ізрайля
   Творца на камЕнных напісаў скрыжалях.
   Богам, ўсім на зайздрасьць, выбраны народ!
   Вось чаму габрэяў вечна зьневажаюць...

                25.Х.2020г.      


Рецензии