Хай живе радянська Укра на!

В нас парламентська країна,
З президентом у керма,
Де ж тут мова солов'їна?
Запитаю не дарма.
Приховав хто? Може, зрада?
Мовою кажу в красі,
Що парламент наш - це Рада,
То й радянські ми усі.


Рецензии