Жовтнева музика кохання

Жовтнева музика кохання
Причарувала нас з тобою.
Тремтить зорею на світанні,
Понад розлогою вербою.

Звучить сріблястим привітанням
У краплях-дзвониках туману,
Який вкриває місто зрАння,
А вдень зникає, як омана.

Жовтнева музика кохання -
Це шУрхіт листя, що опало.
Воно летить із сподіванням,
Що танцювало досконало.

Це - соло хмарки, що гуляє.
Це вітру пісня колискова.
Який дерева присипляє...
Кружляє з листям загадково...

Жовтнева музика кохання
У краплях дощика дзвінкого.
Вистукує, як на литаврах,
По склу та підвіконню знову.

Мелодії краси й любові
У яснім сонячнім мажорі.
У неба синьому просторі
Без сірих хмар, що у мінорі.

Вони звучать нам звідусюди -
Етюди, що творять кохання.
До листопада це прелюди -
Від жовтня теплі привітання.

24.10.2020


Рецензии