Кунел жэйне ярата

Тагын карлар юл эзлилэр
Кунелемэ керергэ
Кар белэн чэчлэр бизилэр
Ышандырып узенэ.

Бердэ ышанасы килми
Жэй утеп киткэненэ
Кунелдэ уксеп елыйлар
Телэклэр утелмэгэндэ

Ышанып та куям бугай
Кар кунелне юата
Юатмаса ни эшлим икэн
Кунел жэйне ярата.


Рецензии