Пожеланье-побажання
Чистої водиці із криниці!
И вдохнуть целящий свежий воздух,
Так,щоб був легкий та здравий подих!
И вкусить мечту, чтоб счастье, а не горе
Обійняло всіх людей довкола!
И чтоб дети, ангелочки дети
Були найщасливіші у Світі!
Каждому ребёнку чтобы мама
Колискову пісеньку співала!
Чтобы демоны, враги ,несчастья
Посчезали, як у дивній казці!
Чтобы к людям, наконец, пришло,
Розібратись де добро, де зло!
( 07.01.2019)
Свидетельство о публикации №120102404452