Де сила э

Де сила думки, там і сила слова,
Де мислення – нема там помилок,
Гармонія в усьому є чудова,
Та зважувати добре кожен крок.

Де сила слова, там і перемога,
Де віра в себе, там і новий старт,
Там здолана найдовшая дорога –
Кінцевий результат був того варт.

Де новий старт, там нові починання,
Ідеї, плани, бачення, думки,
Ще й впевненість й ніякого вагання,
То й двері не замкнЕні на замки.

Де стукають, то там і відчиняють,
Як є бажання, то туди ввійдеш,
І хоч не завжди там тебе чекають,
Та необхідність в цьому доведеш.

Де сила волі, там і перемога,
Де впевненість, там промаху нема.
Де віра є, там завжди є і змога,
І кроки всі робились недарма.

03.10.2020 р.


Рецензии