Бачиш, нiч? Я зорi чую

Бачиш, ніч? Я зорі чую.
Бо не сховані вони.
Абсолютно не жалкую,
Про цей подих восени.

Летимо від зір зітхання
До грибного лісу враз!
Поки не прийшло світання
Бачиш ніч? Вона для нас!


   <17вересня 2017>


Рецензии