Ходайга барып житми

Хэмнен бай буласы килэ
Хэмдэ килми эшлисе
Бер бармагын селкетмичэ
Тямне ашап яшисе.

Чит иллэрдэ ял итеплэ
Вакыт уздырасы килэ
Бик матур гына киенеп
Кут биетеп йорисе килэ.

Корсак киереп ятасы
Тиливизорлар карап
Ну озак ятып булмый шул
Тынгы бирми Ач тамак.

Ашарга булса ярыйда
Барсы бай бит яшэми
Бер телем ипи булсынга
Тонен конендэ эшли.

Хыяллана бай булырга
Миндэ.Сездэ.Барыбыз.
Ну Ходайга барып житми
Безнен телэклэребез.


Рецензии
Рәхәтләнеп көлдем. Сез татар теленең кайсы диалектында яздыгыз? Кайсы яктан? Рәхмәт сезгә!

Рита Султанова   02.06.2021 17:48     Заявить о нарушении