Sleep well, my love, my tender one

    Sleep well, my love, my tender one
    Be spiritless and peaceful
    No more assignments to be done,
    No more illusions, so deceitful

    Please, darling, lay your head
    Upon the grave...
    ... of your lost dreams, unfairness
    Bereavement is your sumptuous bed
    I’m to serve you as a slave,
    Your beauty and your rareness


Рецензии