кара за спалення

За спалений сарай - моральна тільки кара
вже кроки не звернеш і не воскресиш ****ь
можливо, голі стіни пам'ять про тебе вберуть

Хата. За що нам палять хату?
Хоча - в ній стріха з'їхала вже, горище протіка
Лиш Бегемота це лякає: він затишно мурчить

В день Кари, погода супровідньо зіпсується
Запахне тишою, бо замість душ - камінь, який не горить
Все буде рухатись з зірками на захід, як до цього було

2020-10-22


Рецензии