Свобода
Всеукраїнського об’єднання
«Свобода»
Муз. М. Мотков Слова М. Мотков
Стоїть на вершині Олімпу, сучасний об’єднаний рух,
Святе джерело Тягнибока - ідей демократії дух,
Шляхи «Прометея» свободи в майбутнє суспільство ведуть,
Святу Україну в Європу, гарячі серця приведуть
Приспів
«Свобода», «Свобода», «Свобода» -
Рух справжніх, надійних людей,
«Свобода», «Свобода», «Свобода» –
Рух спільних, великих ідей,
«Свобода», «Свобода», «Свобода» –
Рух мужніх, розумних людей,
«Свобода», «Свобода», «Свобода» -
Держави святій «Прометей»
«Свобода» – вагомий рух , плідний, міцний «Буревісник» життя,
Рух славний, об’єднаний, гідний, «Гід», вектор, наш шлях в майбуття,
«Свобода» - рух віри, надії, натхнення великих надій,
«Свобода» - рух доблесний, дійсний, «Титан» історичних подій
Тризуб - символ слави, свободи, Герб гідності, віри, життя,
«Свобода» - рух, шлях України, лискає і гріє серця,
Тож слався сузір’я свободи, з тобою нам разом іти,
Досягнемо разом Олімпу, досягнемо разом мети
Єднайтесь брати Схід і Захід, одними шляхами нам йти,
Донецьк, Буковина, Крим, Київ благають, жадають мети,
«Свобода» - наш рух український, могутній і праведний рух,
«Свобода» - наш промінь суспільства - незламаний полум’я дух
Свидетельство о публикации №120102105641