Я знаю те, що ти...

Я втілю твої мрії, я знаю те, що ти
Хотіла, щоб на схилі...здіймалися вітри.
Щоб десь, в далекім краї, куди й доріг нема,
Так зорі запалали, немов твоя душа...

А вітер гнав би хвилі, а хвилі - корабель...
І все, що в моїх силах робив я дотепер...
Робити буду й далі, життя моє, на гріх,
То вниз занепадає, то стрімке, наче віхр.

Але одне у ньому незрушно, як скала,
Ти знов за ним сумуєш, наче мене нема...
А я здіймав той вітер, і хвилі й корабель...
Чому ж не в моїх силах порушити тих скель?

   14.10.20г.


Рецензии
Дуже гарний вірш, мені сподобався! Гарні слова! У почуттях головне взаємність!! З повагою!

Лара Пивовар   21.10.2020 17:48     Заявить о нарушении