На що Ви, панi, натякаeте?

                Із вдячністю Тетяні Вергелес

На що Ви, пані, натякаєте?
Навіщо натяки оці?
Навіщо барвами так граєте?
Навіщо тіні на лиці?

Я ж – чоловік, мені не байдуже,
і я на натяки ведусь.
Та натякайте, натякайте вже,
я вже без Вас не обійдусь.

Я – чоловік: повинні знати Ви,
що натяки хвилюють кров...
А осінь бавиться у натяки –
щоб натякати на любов...
__________________________

Лариса Новицька


Рецензии