Асенняя прыгажосць...

Прыгажосць такая ў палiсадзе! -
У час асеннi ружы расцвiлi!
У туманным неабсяжным даляглядзе
Незвычайны водар разлiлi!

Напамiнак нам пра лёгкасць лета,
Пра цудоуных досвiткаў красу!
Нiбы след, астаўлены падлеткам,
На марскiм бурштынавым пяску...

20.10.2020 г.


Рецензии